Practising the Law of Curiosity

Merk: Penrose.law
Website: penrose.law
Datum: maart 2018
Onze kapel: Brand design, brand development, web development

Antwoorden vinden die verder gaan dan de vraag, dat is de missie van Penrose. Niet alleen kijken naar wat is, maar wat het kan zijn. Niet denken in beperkingen maar handelen in mogelijkheden. Voor dit jonge advocatenkantoor in Amsterdam ontwikkelde wij een nieuw merkmanifest, identiteit en website.

onze kapel logo penrose lawyers
onze kapel penrose logo

Penrose.law

Bij de keuze van haar nieuwe identiteit heeft Penrose (voorheen BWK&Partners) zich ons laten inspireren door de geometrische patronen van Roger Penrose. De naam Penrose reflecteert de constante nieuwsgierigheid en drang naar verbinding en vernieuwing van dit ambitieuze advocatenkantoor. Deze waarden brachten we visueel tot uitdrukking in de nieuwe identiteit.

onze kapel penrose patronen
onze kapel penrose visitekaartje

Online presentatie

Penrose adviseert, procedeert en contracteert. De drie belangrijkste diensten die Penrose levert komen direct aan bod. En om ervoor te zorgen dat de online ervaring net zo persoonlijk als de echte, spelen de medewerkers de hoofdrol op de website.

onze kapel penrose law website design

Visualisatie

De Penrose betegeling is een slim systeem, dat ons inspireert en anders laat kijken naar de werkelijkheid. We kiezen bij Penrose niet voor traditionele portretten maar maken gebruik van het patroon. Om elk persoon of onderwerp vanuit verschillende invalshoeken af te beelden.