Nationaal park van wereldklasse

Merk: Provincie Flevoland
Website:
Datum: januari 2018
Onze kapel: Brand development, digital marketing, technology & development, content marketing

De provincie Flevoland ontwikkelt een nieuw nationaal park, bestaande uit de Oostvaardersplassen, het Markermeer, de Marker Wadden en de Lepelaarplassen. Een park dat enkel nog een naam en een website nodig had om uitgeroepen te worden tot Mooiste Natuurgebied van Nederland.

Kenmerkend landschap

Flevoland kenmerkt zich door door mensenhanden gemaakt land. Land waar de natuur haar gang kan gaan. Waarbij de mens de natuur versterkt en vice versa. Samen met Business Openers bedachten we de naam NP Nieuw Land. En ontwikkelden we de merkidentiteit en de totale promotiecampagne van het natuurpark.

Voor natuurliefhebbers

De focus van de campagne en de website lag op de hartelijke avonturier, die als natuurliefhebber én ontdekker door het gebied kan trekken. Dit brachten we samen op de door ons ontwikkelde website www.npnieuwland.nl.

Online belevenis

Op de website word je langs al het natuurschoon van het gebied geleid, ontdek je alles over de toekomstige ontwikkelingen, word je bekend gemaakt met de activiteiten en maak je kennis met de ambassadeurs. Ook kun je er zelf ideeën aandragen om Nieuw Land te helpen ontwikkelen.

Resultaat

NP Nieuw Land werd uiteindelijk 10e in de race om de titel van Mooiste Natuurgebied van Nederland.