Legian Legends

Merk: Legian
Website: legian.nl
Datum: januari 1970
Onze kapel: digital marketing, interne communicatie, web development

Hoe breng je als detacheerder 200 door heel Nederland verspreidde IT-specialisten op een interactieve manier dichter bij je merk? Legian zet de medewerker als Legend centraal op het innovatieve communicatieplatform Legian Legends.

Als decentraal georganiseerd bedrijf heeft IT detacheerder Legian weinig fysieke contactmomenten met haar medewerkers. Niet voor niets bestond de behoefte om deze specialisten nauwer te betrekken bij het merk, het merkgeloof en de te voeren strategie. Het liefst digital en op een interactieve manier. Waarbij het deelnemen aan acties en de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen een sociale rol spelen.

Legian Legends

We introduceerden het besloten platform Legian Legends. Zo maakten we het mogelijk om de ‘Legends’ te informeren én te activeren met leuke acties en incentives. Alles met de uitstraling en communicatie van het merk Legian. Naast de informerende en vaak motiverende content vanuit het management, hebben de Legends zelf de touwtjes in handen en komen juist zij aan het woord.

Altijd op de hoogte

Legian Legends werkt met een overzichtelijke tijdlijn zoals men van andere sociale netwerken gewend is. Alle content dat gedeeld wordt, komt op dit dashboard samen. Niet te missen dus.

Multifunctioneel

Diverse contentvormen komen aan bod. Denk aan normale (nieuws)berichten, blogs, fora en beeldmateriaal. Het multifunctionele Legian Legends wordt echter ook ingezet voor de communicatie rondom events, verjaardagen, bestandsdeling en urenregistratie. Hiervoor ontwikkelden wij aparte modules en zorgden we voor de juiste integraties.

Universeel

Het platform is volledig responsive en werkt dus heel simpel op zowel mobiel als desktop of tablet. Zowel op iOS, Android en gewoon via alle browsers. Er is dus zelfs geen noodzaak om een applicatie te downloaden. Legends kunnen meteen aan de slag.

Veiligheid voorop

We begrijpen dat de data van iedere organisatie belangrijk is, en dat hier met secuur mee omgegaan moet worden. Legends is daarom gebouwd met de laatste beveiligingstechnologieën en wordt proactief gemonitord. Nu en in de toekomst.

Het platform kent bovendien een volledig transparante rechtenstructuur. Het wordt geleverd met een toplaag voor de superbeheerder. En deze kan net zoveel onderliggende groepen maken als gewenst. Van topmanagement tot regiomanagers.

Volledig op maat geleverd

Het platform is volledig op maat ingesteld. Niet alleen de rechtenstructuur, maar ook de gewenste modules. Ook geïnteresseerd in een platform dat bijdraagt aan eenheid en versimpeling? Bel met Simone.

Benieuwd geworden naar onze cases? Blijf altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief