De Coolste Baan van Nederland

Merk: KPN
Website: kpn.com
Datum: september 2017
Onze kapel: brand activation, event marketing, technology & development

KPN is al jarenlang de trotse sponsor van schaatsend Nederland. Dat wordt nog maar eens duidelijk in het Olympisch Stadion die eens in de vier jaar wordt omgetoverd tot De Coolste Baan van Nederland.

In de aanloop naar de schaatsarena hebben wij voor KPN een complete Experience gecreëerd. Waar schaatsliefhebbers op en in de mini-stands alles kunnen beleven wat de telecomprovider het komende jaar te bieden heeft. Op grote LED-schermen ervaar je alle inhoudelijke content afgewisseld met flitsende beelden van de nationale schaatsploeg.

Winnen voor Maatje®

Voor het Mooiste Contact Fonds heeft KPN Maatje® in het leven geroepen. Een ultrazacht icoon als het gaat om betrokkenheid voor gehandicapte of zieke kinderen. In de stand zijn leuke Maatje-prijzen te winnen via het Maatje-Superrad.

FOX Sports en Pluspakket

In het 4D-theater bekijk je de trailers van aankomende voetbalprogramma’s en afleveringen rondom maandelijkse hitseries uit het Pluspakket; dit keer DC Superheroes.

Eredivisie kampioensschaal

Als trots hoofdsponsor van de Eredivisie toonde KPN bij het 4D theater de enige echte Eredivisie kampioensschaal. Een mooie gelegenheid voor alle fans om met deze trofee op de foto te gaan.

KPN-Kampioensschaal

“Met de Coolste Baan zet KPN een beleving neer die je gewoon moet ervaren.”

Even opladen met Spotify

Tussen alle drukte door kun je jezelf en je mobieltje opladen in de Chill & Charge ruimte en luister je tegelijkertijd naar de Spotify playlists van Sven, Ireen en andere schaatsers.

KPN-coolste-Baan-1000x1000-playlist

Legends of Gaming

Daag je vrienden uit voor een potje ‘Road Draw’ en speel voor een plek in het topklassement.

Het ijs op

Op de schaatsbaan zelf kun je je glij-ijzers onderbinden en je rondjes rijden. Beginnende schaatstalenten kregen van schaatsheld Sven Kramer via een interactieve stoel praktische aanwijzingen hoe zij zich stap-voor-stap kunnen ontwikkelen tot een ware schaatskampioen.

KPN-coolste-Baan-1000x1000-schaats-1
KPN-coolste-Baan-1000x1000-schaats-5
KPN-coolste-Baan-1000x1000-schaats-3
KPN-coolste-Baan-1000x1000-schaats-2