Join the tribe

Alle uitingen van IAMTORO zijn erop gericht om mannen te inspireren en activeren om onderdeel te worden van de community. Om hun verhaal te delen en ambassadeur te worden van dit prachtige merk.

Middelen

Om het merkverhaal van IAMTORO te verspreiden, ontwikkelde Onze Kapel  huisstijlmiddelen, verpakkingen, leaflets, vlaggen, stands en diverse inspirerende uitingen voor on- en offline.

Lancering

Voor de officiĂ«le productlancering nam Onze Kapel een deel van de  communicatie en de aankleding van het event voor onze rekening. De vele BN’ers zorgden voor een flinke boost in de bekendheid en de zichtbaarheid van het merk.

Communicatie

Voor de naamsbekendheid is IAMTORO vooral aanwezig op social media. Maar ook in print springt het merk in het oog.

imtoro social media onze kapel

The boxer die je leven verandert

Het nieuwe onderbroekenmerk IAMTORO is op een missie om mannen over de hele wereld te inspireren en uit te dagen. IAMTORO is een strijdkreet voor mannen die volharden, ongeacht de omstandigheden.

Het enige dat nog ontbrak was een sterke communicatiestijl. Onze Kapel werd gevraagd om de identiteit door te voeren in een inspirerende reeks middelen, van de verpakkingen tot de social uitingen en de lanceringsparty.

Merk: IAMTORO
Website: iamtoro.shop
Datum: april 2018
Onze kapel: brand design, event marketing, instore & retail