We name her Sleipnir

Merk: Heerema
Website: heerema.com
Datum: juni 2018
Onze kapel: event marketing, interne communicatie

Sleipnir is het nieuwste paradepaard van Heerema. Deze achtbenige mythe van staal trotseert de grootste oceanen en gaat geen uitdaging uit de weg.

Onze Kapel werd gevraagd voor het concept, de communicatie en productie van de officiële doop in Singapore. Met een team van Nederlandse eventspecialisten werd een bijzondere show ontwikkeld die daarna met lokale partners door ons werd geproduceerd. Een passend event voor een meer dan indrukwekkend schip.

Communicatie

Als basis voor de communicatie werd een speciale illustratie gemaakt die de kracht en grootsheid van Sleipnir in strijd met de elementen weergeeft. Deze illustratie vormde de basis van de uitnodiging en de online uitnodigingstool.

onze-kapel-heerema-sleipnir-visual

Event

De 300 internationale genodigden werden middels een multimediale show meegenomen in het epische verhaal achter de ontwikkeling en realisatie van Sleipnir. De Nebuchadnezzar fles champagne werd vanaf een hoogte van ruim 60 meter richting de boeg gelanceerd. We name her Sleipnir. May she bring fair winds and good fortune to all who sail on her.

OK-Heerema-Sleipnir-boot-kade
OK-Heerema-Sleipnir-rondleiding02
OK-Heerema-Sleipnir-presentatie onze kapel
OK-Heerema-Sleipnir-show onze kapel
OK-Heerema-Sleipnir-podium merkactivatie
OK-Heerema-Sleipnir-champagne
Onze-Kapel-Heerema-sleipnir doop onze kapel