hallo, ICT oplossingen voor het MKB

Merk: hallo,
Website: hallo.eu
Onze kapel: strategy, brand design, brand activaton, campaign

hallo, zorgt dat ICT voor jou werkt en niet andersom. Een nieuw ICT merk voor het MKB, volledig ontwikkeld in en door Onze Kapel.

Het samengaan van Fieber en Tritel was de perfecte aanleiding om ICT oplossingen voor het Nederlandse MKB op een nieuwe en verfrissende wijze te presenteren. Omdat ICT vooral gaat om contact tussen mensen, producten en technologie was het een logische stap om te kiezen voor een naam die direct het begin is van een goed gesprek. hallo, maakt ICT weer toegankelijk, menselijk en begrijpelijk. Onze Kapel ontwikkelt het nieuwe merk hallo, vanaf de naamgeving, de merkstrategie, persoonlijkheid, identiteit en boodschap richting de interne en externe doelgroepen.

hallo logo rood ontwerp onze kapel

Een nieuwe start begint bij de mensen die het merk moeten uitdragen. Alle medewerkers van Fieber en Tritel werden vanaf het begin betrokken bij de bouw van het merk en de waarden die ze samen zullen uitstralen. Via alle interne kanalen, live sessies en het online platform wijzijnhallo.nl werkte iedereen samen toe naar de officiële lancering van hallo,

hallo, medewerker
hallo, medewerker onze kapel case
hallo, medewerker fotoshoot

Om van de bestaande klanten direct ambassadeurs voor het nieuwe merk te maken werden zij als eerste meegenomen in de verandering. Met een persoonlijk presentje en een serie inhoudelijke berichten waren zij al voor de lancering volledig ingewijd in het merk en de mensen die erachter staan.

hallo, kenneth mok
hallo,-google-home
hallo, boekje

Op 1 februari 2020 maakte heel MKB Nederland kennis met hallo, Door middel van een grootschalige introductie campagne op de radio, billboards, online media en sociale kanalen stelde hallo, zich voor. Niet zoals je verwacht van een zakelijk ICT merk maar als een persoonlijk partner die zorgt dat ICT echt voor jou werkt, en niet andersom.

hallo, out of house 2
hallo,out of house 1
hallo, social media profielen

Op de lanceringsdatum ging eveneens de nieuwe website hallo.eu live. Een door Onze Kapel custom made gebouwd platform voor advies, assistentie, verkoop en verdieping. Bekijk de website hier.

OK-hallo-website-preview

Op de hoogte blijven van alles cases?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief